|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Instagram
Rebel Wilson heeft eigen kledinglijn voor plus size vrouwen
Waarom jij dit moet checken
Hoe geweldig is het dat Rebel zo zelfverzekerd is.

Rebel Wilson ken je vast uit ‘Pitch Perfect’ of ‘Bridesmaids’. Maar Rebel is niet alleen een hilarische actrice. Ze is ook advocaat en regelt bijvoorbeeld haar eigen contracten. Sinds kort heeft Rebel ook een eigen kledinglijn; voor plus size vrouwen!

Van Fat Amy naar eigen kledinglijn

Voor plus size vrouwen is het vaak moeilijk om leuke kleding te vinden die ook nog eens goed past. Maar door de kledinglijn van Rebel is het voor deze vrouwen straks niet meer lastig om er fashionable bij te lopen. We kunnen allemaal iets leren van de actrice. Want hoe geweldig is het dat ze zo zelfverzekerd is?! En niet alleen om haar uiterlijk. Wist je dat Rebel zichzelf een Oscar zag winnen toen ze eens mediteerde? Dat is de reden dat ze is gaan acteren.

Body positivity

2015 is het jaar van de body positivity en het accepteren van je eigen lichaam. Of je nou lang, dik, dun of klein bent. Modcloth, een Amerikaanse keten, besloot geen ‘plus’-kleding meer te verkopen. Of nouja, niet onder de naam plus. GabiFresh, een chick met curves, heeft dit jaar de 250.000 volgers bereikt. Robyn Lawley werd het eerste plus size model voor Sports Illustrated Swimsuit Issue. En nu is daar Rebel met haar kledinglijn voor plus size vrouwen. Laten we dit in 2016 voortzetten!

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: