|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Pexels
10 herkenbare geluksmomentjes waar je helemaal blij van wordt
Waarom jij dit moet checken
Kleine dingen die je dag zomaar een stuk beter kunnen maken!

Als je een rotdag hebt gehad, is het vaak wat moeilijker om geluksmomentjes nog te waarderen. Maar als je een beetje positief in het leven wil staan, heb ik een tip voor je: probeer wat meer stil te staan bij deze geluksmomentjes (klinkt zweverig, is het niet). Schrijf deze momenten op en kijk hiernaar als je je super down voelt, het helpt echt!

Lees ook: Door deze 6 dingen word jij sowieso gelukkiger

Geluksmomenten zijn natuurlijk altijd fijn. En daarom delen we vandaag de kleine geluksmomentjes die iedereen vast wel herkent:

1. Pyjama-tijd

Zodra je thuiskomt, gooi jij je kleren uit en verruil je die strakke spijkerbroek voor je lievelingspyjama. Niets kan deze dag nu nog verpesten.

2. Bh uit

Die strakke broek uittrekken kan een opluchting zijn, maar wat dacht je van je bh die je de hele dag al irriteert? Ook deze gooi je uit en je fashionable topje verruil je voor een veel te groot t-shirt. Heerlijk.

3. Lunch

Eindelijk genieten van een heerlijke salade, verse broodjes of gewoon iets heel anders waar je de hele ochtend al naar uit kijkt. Zoals burgers. Of pizza (why not?).

Foto: Pexels
Foto: Pexels

4. Gecancelde plannen

Je bent je de hele dag al mentaal aan het voorbereiden op de afspraak die je in de avond hebt. Niet dat het een vervelende afspraak is, maar je hebt gewoon meer zin om thuis te blijven. En dan blijkt diegene plotseling niet meer te kunnen, yes! Je bent de hele avond ineens vrij en die kan je helemaal besteden zoals jij wilt.

5. Je favoriete liedje op de radio horen

Al is het op school, op kantoor of in de winkel waar je toevallig loopt: het horen van je favoriete nummer geeft je gewoon altijd een goed gevoel.

6. Het eerste slokje van je hete koffie

Vooral bij het eerste kopje koffie van de dag. Gun jezelf even de tijd om hiervan te genieten om daarna goed je dag te beginnen.

Foto: Pexels
Foto: Pexels

7. Schoenen uit

Vooral als je de hele dag gestaan hebt voor je werk, of de hele dag hebt gedanst op een festival. Aan het einde van de dag doen je voeten gewoon pijn en dan je schoenen uittrekken is op dat moment éxtra lekker.

8. Geld vinden

Je loopt op straat en ziet ineens iets glinsteren. Of nog beter: je ziet een papiertje over de weg waaien. Al gaat het maar om een paar centen, geld vinden geeft je altijd een goed gevoel!

9. Koude kussens

Vooral als het zo bloedheet is in je kamer. Je draait je om en je komt er achter dat je kussen aan die kant stukken kouder is. En dan weer heerlijk verder slapen natuurlijk.

Foto: Pexels
Foto: Pexels

10. Je bed in ploffen

Na een lange, drukke dag eindelijk je bed in kunnen kruipen.

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: