|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Unsplash/Scott Webb
Fitgram: voor als je altijd al een fitgirl had willen zijn
Waarom jij dit moet checken
Ze zeggen niet voor niets: alles is mogelijk.

Ik snap het heel erg goed. Het is écht lastig om een fitgirl te worden, laat staan blijven. Hoe doen al die chicks dat? Hele dagen in de sportschool rondhangen, shakies drinken, beetje mooi wezen en wie weet wat nog meer. Ik zie deze meisjes nooit drie frikandellen en een patatje speciaal naar binnen werken en vervolgens groeit mijn blubberbuik weer door (maar laten we het daar verder niet over hebben). Wil jij ook graag een fitgirl zijn? Geloof me, er is maar één manier… dat is er ook een spelen. Mét Instagram-account. Lees hier waarom dat een perfecte motivatie voor je kan zijn.

Lees ook: De beste tips om instafamous te worden volgens de experts

Je creëert je eigen progressie-tijdlijn

Wanneer je je eigen Instagram-account hebt op het gebied van fitness kun je je eigen progressies heel makkelijk volgen. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe je deze maand 20 keer vaker kan opdrukken dan twee maanden geleden. Hierdoor kan je weer makkelijker (en op een leukere manier) nieuwe goals verzinnen voor jezelf, omdat het allemaal in een mooi overzicht (lees: feed) staat.

Het herinnert je eraan wat je wel en niet leuk vindt

Als je verschillende foto’s en video’s van je oefeningen op je Instagram zet, weet je weer precies wat je wel en niet leuk vindt. Het herinnert je er namelijk aan wat wel en niet voor jou werkt. Ben je in de sportschool en weet je even niet meer wat je moet doen? Scroll dan door je feed voor ideeën. Hierdoor ben je je eigen inspiratiebron, hoe cool is dat?

Het is dé motivatie

Je voor en na foto’s zijn je dagboek die je progressie heel goed bijhouden. Het geeft je energie en motivatie, omdat je iedere keer weer herinnert wordt aan het feit hoe jouw lichaam veranderd.

Vergeet niet: je hoeft er niet mee te koop lopen. Je kan je Instagram namelijk ook gewoon op privé zetten en het enkel voor jezelf gebruiken. Zet je het wel openbaar, kan je connecten met andere fitgirls zodat je nog meer motivatie krijgt. Lijkt jou dit wat?

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: