|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Pexels
14 slechte gewoontes die je moet veranderen voordat je 30 wordt
Waarom jij dit moet checken
Geen smoesjes meer gebruiken! ;-)

Veel twintigers doen eigenlijk maar wat met hun leven, net zoals ik. Niemand weet precies wat voor carrière ze voor de rest van haar leven wil hebben en of we nu echt gelukkig zijn of dat we gelukkig moeten zijn in de relaties die we nu hebben. En dat is meer dan oké! Dit is tenslotte de periode om dat allemaal uit te zoeken en daar achter te komen.

Maar om hier precies achter te komen, kan het best wel eens helpen om een aantal slechte gewoontes achter je te laten en je wat meer te focussen op jouw goede kwaliteiten. Veel mensen zullen zich waarschijnlijk wel een beetje herkennen in deze slechte gewoontes. Helemaal niet erg, maar dan weet je in ieder geval dat je afscheid kan nemen van deze dingen! 😉

1. Te veel geld uitgeven aan goedkope kleding

Het lijkt altijd een goed idee natuurlijk, goedkope kleding. Maar uiteindelijk ben je veel meer geld kwijt, omdat de kwaliteit hiervan helemaal niet goed is. Beter investeren vanaf nu dus!

2. Je huid verwaarlozen

Neem gewoon even de tijd om je make-up er ’s avonds af te halen en probeer zo min mogelijk aan die pukkels te knijpen!

3. Je ouders/opa/oma ‘vergeten’ te bellen

Stop met het verzinnen van smoesjes en bel die lieve mensen gewoon zo af en toe!

Foto: Pexels
Foto: Pexels

4. Te vaak ‘sorry’ zeggen

Je hoeft je echt niet voor elk dingetje je excuus aan te bieden, nergens voor nodig! Mocht er iets gebeuren waar je wél echt sorry voor moet zeggen, dan heeft dit ook direct veel meer waarde.

5. Bij je vriend(in) blijven terwijl je weet dat je er niet gelukkig van wordt

Diep in je hart weet je dat je hier niet gelukkig van zal worden, dus waarom in deze relatie blijven? Denk eens goed na waar jij écht gelukkig van wordt en volg dit gevoel.

6. Niet sparen

Het is natuurlijk niet zo dat je alle leuke dingen moet laten gaan omdat je wilt sparen, maar een klein bedrag achter de hand houden kan natuurlijk geen kwaad.

7. Wachten tot je ‘de ware’ hebt gevonden

Je moet blij zijn met wat je hebt. Dus probeer niet te wachten op iemand die je waarschijnlijk niet tegen zal komen. Waardeer juist de mensen die je om je heen hebt!

Foto: Pexels
Foto: Pexels

8. Niet doen wat je écht leuk vindt

Of dit nou lezen, schrijven, dansen of tekenen is. Doe wat je leuk vind en laat niemand je hierin tegenhouden.

9. Overal te laat komen

Dit is nogal een lastig puntje, maar ook jij kan hier iets aan doen! En uiteindelijk zal het je een hoop stress besparen!

10. Te vaak op je telefoon kijken

Laat dat ding zo nu en dan gewoon even liggen. Als je met vriendinnen bent, heb je je telefoon toch helemaal niet nodig? Gebruik ‘m dan ook niet. 😉

Foto: Pexels
Foto: Pexels

11. Te weinig bewegen

Nu wil ik niet zeggen dat je elke dag een paar kilometer moet gaan hardlopen, maar zo nu en dan sporten zorgt er wel voor dat jij je een stuk beter blijft voelen. Gewoon eens proberen (en volhouden!) dus.

12. Ja zeggen tegen een date waar je geen zin in hebt

Natuurlijk, het kan eindigen in een hele leuke avond. Maar als je hier echt geen zin in hebt, ga dan gewoon niet en doe iets wat je wel leuk vindt.

13. Ruzie maken met je broer(tje)/zus(je)

Jullie zijn familie! Jullie kennen elkaar waarschijnlijk door en door en daarom zijn die ruzietjes die nergens op slaan ook nergens voor nodig. Natuurlijk hebben we allemaal wel eens onze onenigheden, maar maak het dan ook weer zo snel mogelijk goed!

14. Wachten om met je ‘echte leven’ te beginnen

Wakker worden! Dit is je echte leven. Waarom zou je wachten met dingen doen tot je ‘volwassen’ bent? Dit is het moment, nu! Door dit soort dingen te doen, ben je pas écht aan het leven. 😉

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: