|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Unsplash/Andrea Vicenzo
5 travel podcasts die je wanderlust flink aanwakkeren
Waarom jij dit moet checken
Zo hoef jij niet meer die tientallen podcasts langs om je favorieten te vinden!

Podcasts: je ziet (of nou ja, eigenlijk hoort) ze steeds meer. En voor een goede reden, podcasts zijn vet! Door naar podcasts te luisteren, win je misschien wel een uur per dag. Hoezo? Je kan je tijd in het OV bijvoorbeeld beter besteden door naar een podcast te luisteren, dan als een zombie eindeloos door Facebook te scrollen. Helemaal als de podcast over iets gaat wat je interessant vindt! De volgende podcasts zorgen voor een heerlijke portie wanderlust.

Extra Pack of Peanuts Travel Podcast

Deze podcast leert je hoe je meer moet reizen, met minder geld. That’s the dream, toch? 😉 In de podcast luister je bovendien naar Travis Sherry, een reisexpert en digitale nomade, die zo enthousiast over reizen praat, dat je alweer bijna op een koffer zit omdat dat de enige manier is waarop hij dichtgaat.

Foto: Unsplash/Josh Nezon
Foto: Unsplash/Josh Nezon

Zero to Travel

In Zero to Travel hoor je voornamelijk inspirerende interviews met reizigers. Bijvoorbeeld met Wandering Earl, die al 5.000 dagen op reis is. Of Michael Wigge, die van half opgegeten appels uit vuilnisbakken vissen naar een prachtig huis op Hawaii ging. Deze podcast is vooral een reminder dat je alles kan, als je er maar genoeg energie in steekt.

Foto: Unslpash/POR70
Foto: Unslpash/POR70

The Budget-Minded Traveler

Deze podcast spreekt me heel erg aan omdat host Jackie vertelt hoe het is om alleen als vrouw te reizen. Ze praat over zorgen die vrouwen waarschijnlijk hebben als ze op reis gaan, maar dan uit eigen ervaring. Ze is stoer, eerlijk en het levende bewijs dat een vrouw ook solo op reis kan! Naar haar luisteren zorgde ervoor dat ik me realiseerde dat ik in charge ben om mijn dromen te bereiken.

Foto: Unsplash/Ian Schneider
Foto: Unsplash/Ian Schneider

The Coolest Stuff on the Planet

De naam verklapt het al een beetje: deze podcast gaat over the coolest stuff on the planet. Er zijn verschillende hosts bij deze podcast, maar ze houden het allemaal heerlijk luchtig en soms humoristisch. En dat terwijl jij tegelijkertijd een shitload aan info binnenkrijgt. Deze podcasts duren maar zo’n vijf tot tien minuten. Heerlijk even tussendoor dus.

Foto: Unsplash/Jeremy Cai
Foto: Unsplash/Jeremy Cai

A Broad Abroad

Host Mariza interviewt doodnormale mensen die alles hebben achtergelaten om te gaan reizen. Mariza is lekker eerlijk: ze heeft het niet alleen over de hoogtepunten van het reizen, maar ook de kutte dingen. Haar podcasts zitten vol mooie verhalen en tips.

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: