|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto's: WeHeartIt
7 mensen over het moment waarop ze wisten dat ze écht verliefd waren
Waarom jij dit moet checken
Omdat jij stiekem ook een sucker voor de liefde bent.

De volgende momenten klinken misschien heel cliché of corny. Maar soms is de liefde dat ook gewoon. Wij zijn suckers voor de liefde. En omdat deze verhalen eerlijk en puur zijn, is dit betere shit dan al die slechte romcoms. 😉 7 mensen vertellen over het moment waarop ze wisten dat ze echt verliefd waren of echt van iemand hielden. Om lekker weg te dromen of eens enorm blij te zijn dat jij net zo’n corny verhaal hebt:

– Joana, 25:

“Ik wist dat ik écht verliefd was toen ik me begon te realiseren dat zelfs de slechtste eigenschappen van mijn vriend me niet konden irriteren. Tuurlijk, als je allebei hele andere eigenschappen hebt, kan dat zorgen voor een ying-yang effect. Waarbij je dus het beste uit elkaar haalt. Maar dat bedoel ik hier niet. Zelfs zijn eigenschappen waarvan ik gek werd, maakte me eigenlijk niks uit. Ik had nog nooit zo veel van iemand gehouden, van zijn sterktes én zijn zwaktes.”

– Aristotle, 20:

“Ik huilde en beefde, alleen en wanhopig. Toen tikte een vreemde me op de schouder. Toen ze hoorde wat er aan de hand was, zei ze dat ze me zou beschermen en dat ze er altijd voor me zou zijn.”

Foto: WeHeartIt/livia_baliuc
Foto: WeHeartIt/livia_baliuc

– Maggie, 22:

“We waren onderweg naar het huis van zijn ouders en ik had een ongelofelijke kater. Een ‘ik rende bijna de trein (meerdere keren) uit, omdat ik dacht dat ik moest overgeven’-kater. We maakten de hele reis gekke gezichten naar elkaar, zodat ik me beter zou voelen en toen wist ik het gewoon.”

– Brie, 21:

“Ik was 17 jaar en zat in de auto van mijn vriendje. Ik vertelde hem alles over mijn verleden. Iets waarop ik nou niet echt trots was. Ik had het begrepen als hij me niet meer wilde, maar hij keek me in m’n ogen en zei dat wat ik ook gedaan had, het mij heeft gemaakt tot de persoon die ik nu ben.”

– Gigi, 24:

“Ik ben iemand die heel zelfstandig is en die in relaties ook echt haar eigen ruimte nodig heeft. Maar het moment dat ik wist dat ik echt van hem hield, was toen ik mijn leven zonder hem voorstelde en bijna een paniekaanval kreeg. Dat moment realiseerde ik me dat ik nog nooit zo kwetsbaar was geweest voor een andere persoon. Het was angstaanjagend en zo heerlijk op hetzelfde moment.”

Foto: WeHeartIt/lifethroughoureyes
Foto: WeHeartIt/lifethroughoureyes

– Jordy, 23:

“Eigenlijk waren we allebei ook met anderen aan het daten. We wilden niks serieus. Tot ze met iemand anders zoende. Door de pijn die ik voelde, realiseerde ik me hoeveel ik al van haar hield.”

– Jimmy, 27:

“Ik was altijd bang wat anderen van mij vonden. Ik wist voor het eerst dat ik echt van hem hield, toen dat allemaal wegviel. Hij hielp me te accepteren wie ik ben. Plotseling was ik juist trots dat ik homo was en iedereen mocht het weten. Het maakte me niets meer uit wat andere mensen over ons dachten, het draaide op dat moment alleen maar om mij en mijn vriend.”

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: