|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Pinterest/weheartit
Deze toffe dingen merk je als je met iemand uit een andere cultuur date
Waarom jij dit moet checken
Er zijn veel meer voordelen dan je denkt!

Stel je voor: je komt aan in het zonnige Spanje en dan zie je opeens, tja, de liefde van je leven? Een leuke kop, een prachtig lichaam en een geweldige lach. Wát een knapperd. De Spanjaard die iedereen wel als vakantieliefde wilt hebben.

Jullie besluiten samen te gaan daten en merken al gauw dat jullie elkaar echt geweldig vinden. Jullie komen beide uit verschillende culturen maar dat is juist geweldig. De volgende 5 dingen merk je als je met iemand uit een andere cultuur gaat daten, én het is awesome:

1. Je leert een nieuwe taal
Tuurlijk kan je wel een paar woordjes Spaans of Italiaans, maar écht spreken, ho maar. Wanneer je met iemand uit een andere cultuur date, wíl je die taal gaan spreken en ben je dus enthousiast om ’t te leren. Én de gesprekken worden natuurlijk een stuk makkelijker ;-).

2. Je krijgt de kans om geweldige authentieke gerechten te eten
Elke cultuur heeft zijn eigen gerechten. In Spanje is bijvoorbeeld paella bij elk Spaans gezin wel te eten. In Nederland houden we graag van kroketten en pannenkoeken. Wanneer je met iemand uit een andere cultuur date, kun je zo veel verschillende, nieuwe en verrassende gerechten eten. Hoe fantastisch is dat?

Foto: Pinterest/Recipes
Foto: Pinterest/Recipes

3. Je leert heel veel van een andere cultuur
Elke cultuur heeft andere tradities en normen en waarden. Wanneer je in aanraking komt met een andere cultuur moet je dit dus accepteren en geduldig mee om gaan. Het is ook interessant om te ontdekken wat de tradities zijn en hoe men met elkaar omgaat.

4. Je creëert je eigen mini cultuurtje door beide culturen te combineren
Je bent aan het switchen tussen de ene cultuur en de ander. Maar wat is er nou chiller dan deze samen combineren? Ga bijvoorbeeld lekker een Italiaanse pizza op de o zo Nederlandse etenstijd 6 uur, naar binnen schuiven. Who cares? Of laat het terugkomen in je interieur. Leuke kussentjes voor op de bank of bijvoorbeeld Spaanse tegeltjes op de trap.

Foto: Pinterest/Bloglovin
Foto: Pinterest/Bloglovin

5. Je leven is op dit moment één groot avontuur. Fantastisch!
Kortom: je leven is één groot feestje. Je saaie Nederlandse leven is in een keer omgegooid naar een achtbaan vol nieuwe uitdagingen en cultuurverschillen. Woehoe!

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: