|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Pexels
Mannencolumn: Wat zijn nou leuke manieren om een man te versieren?
Waarom jij dit moet checken
Neem het heft in je eigen hand met deze tips!

Iemand versieren is een kunstvorm. Je bent een artiest of je bent het niet. Ik ben het in ieder geval zeker niet. Ik heb al eerder verteld dat ik echt een traditionele man ben, en zelf graag met die cliché dingen iemand probeer te versieren. Maar ik heb nooit gezegd dat ik er goed in was. Sterker nog, ik ben een complete prutser. Daarom is het superleuk als vrouwen je zelf proberen te versieren. Maar een vrouw is geen man (duh), dus jij moet wel wat andere technieken gebruiken.

Lees ook: Column: Waarom jongens nog steeds door appen, ook al zijn ze niet in je geïnteresseerd

Je lichaam is je voordeel

Je hebt in ieder geval één groot voordeel: je bent een vrouw. Waarom is dat een voordeel? Kijk even naar jezelf. God heeft moeite in je gestopt. Je bent zacht, mooi gevormd, sexy, sensueel en ga zo maar door. Ik kan nog uren bijvoeglijke naamwoorden bedenken voor het vrouwelijk schoon. Je bent als een Renaissance schilderij. Een man is alsof een peuter wat krijtjes heeft opgevreten en ze vervolgens over een kleurplaat heeft uitgekotst. Maak daar dus gretig gebruik van. Een goede techniek is om gewoon je lichaam te gebruiken. En dan bedoel ik niet van die smoetsige dingen die nu ongetwijfeld in je hoofd zitten.

Zie het meer zo: een man is nogal visueel ingesteld. Die kijken dus eerst naar hoe je eruit ziet. Gebruik dus goed je lichaam om daar op in te spelen. Speel met je haar, dans met je heupen als je in de kroeg bent en denk aan kneuterige dingen als een beetje drinken over je jurkje knoeien. Luister: elke vent wordt daar knettergek van, hoe vreselijk eenvoudig het ook is.

Mannen denken maar aan één ding

Seks. Waarom moet ik dat nog zeggen? Alsof je dat niet weet. Nou zeg ik niet dat je meteen met iemand het bed in moet duiken als versiertruc, maar impliceren is nooit verkeerd. Als je die mogelijkheid in het hoofd van een man hebt geplant, doet ‘ie werkelijk alles. Om nou te zeggen dat dit moeilijk is: nee. Als vent link je sowieso bijna alles al aan seks, zeker in een situatie of op een plek waar mensen elkaar versieren.

Weet je wel dat cliché uit films van een meisje die een banaan praktisch aan het pijpen is en dat elke vent dan omvalt? Makkelijkste trucje in je boekje. Maar ook bijvoorbeeld iets oppakken van de grond, lippenstift op doen, zelfs uit een rietje drinken en een beetje geil kijken maakt de meeste mannen al vochtig in hun ondergoed.

Lees ook: 27 gedachten van jongens terwijl ze een meisje proberen te versieren

Pest ze een beetje voor wat ~seksuele spanning~

Nog meer tips die te maken hebben met je seksualiteit? You know it. Ach ja, als het werkt, lekker blijven doen. Nou is seksuele spanning opwekken een uitstekende manier om een man compleet de jouwe te maken.

Over het algemeen houden mannen van vrouwen die zich een beetje stand kunnen houden. Niet zo’n altijd-ja-knikkende kut, maar een vrouw die onafhankelijk en je helemaal niet nodig heeft. Want je wil altijd het meeste wat je niet kan krijgen. Dat pesten en plagen laten zien dat je een sterke vrouw bent, en dat een man moet jagen. Nou houden mannen heel erg van de jacht, dus dit werkt perfect. Die seksuele spanning die hierdoor komt is een wapen van vrouwen. Zwaar frustrerend voor ons, maar wel heel erg leuk.

Geef complimentjes

Mannen krijgen ook altijd te horen dat ze vrouwen complimentjes moeten geven. Maar andersom geldt het net zo goed. Nou verschillen de complimentjes wel een beetje hoor. Klein beetje dan. Maar hier zijn wat goede punten die je kan aanhalen:

  • Zeg dat hij lekker ruikt. De meeste mannen kiezen bewust voor parfum of whatever in de hoop dat iemand het opmerkt.
  • Complimenteer zijn haar. Dat het lekker zacht is bijvoorbeeld of gewoon dat het er goed uitziet. Vrouwen staan dan misschien een half uur hun haar te fiksen voor de spiegel, maar mannen kunnen er ook wat van.
  • Kies een specifiek kledingstuk en zeg dat het hem goed staat. Tegenwoordig, of misschien altijd al, zijn mannen echt wel heel erg bezig met wat ze aan doen. Veel mannen ook specifiek om indruk te maken op vrouwen.

Oefenen geblazen

Hopelijk heb je wat aan deze tips. Het is geen stappenplan natuurlijk, dus het is belangrijk dat je deze tips toepast op je eigen versiertrucs. En oefenen natuurlijk. Niks is belangrijker dan oefenen. Oefen bijvoorbeeld maar op mij, haha…

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: