|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Twitter/SexAndLondonCity
Nixaline (29) is altijd bedrogen door haar vriendjes en heeft uitgezocht hoe dat komt
Waarom jij dit moet checken
Ze heeft raad gezocht bij een relatiecoach om te checken of het aan haar lag.

‘Waarom hebben al mijn vriendjes mij bedrogen?’ is een vraag die al een tijdje door het hoofd van Nixaline (29) spookt. Sinds haar tienerjaren heeft ze een paar relaties gehad die stuk voor stuk he-le-maal de soep in zijn gelopen, doordat deze mannen altijd iemand anders hadden in de tijd dat ze bij haar waren. Maar hoe kan dat toch? Lag dit aan haar of zijn er zóveel ellendige mannen op de wereld? Het werd tijd om te begrijpen waarom het altijd fout liep bij haar. Ze ging daarom praten met een relatiecoach.

Lees ook: Column: waarom jongens nog steeds door appen, ook al zijn ze niet in je geïnteresseerd 

Denken mannen met hun piemel?

Sinds Nixaline 16 jaar oud is, heeft ze precies 7 vriendjes gehad. Ze hebben haar stuk voor stuk voor de gek gehouden.

Iedereen die al eens bedrogen is geweest, weet hoe verschrikkelijk dat is.

“Als je van iemand houdt en beseft dat hij achter je rug met iemand anders in bed gedoken is, voelt dat aan als een klap in het gezicht. Maar ik ben er intussen zo aan gewend dat ik het bijna wel verwacht. Misschien denken die kerels met hun penis en dringt het besef pas later door, ik weet het niet.”

“Maar ze smeken wel om bij me te mogen blijven”

“De meeste exen die ik had, voelden zich rot nadat ze mij verlaten hadden. Plots was ik het beste meisje dat ze ooit ontmoet hadden en zagen ze mij het allerliefst. Waarom moet hun bedrog eerst uitkomen voordat ze dat beseffen? Is het gras misschien groener aan de overkant? Pas als het gras thuis ervandoor gaat, zien ze blijkbaar in hoe felgroen het was.”

Of is het misschien typisch mannelijk om te beginnen met panikeren als ze in een vaste relatie zitten?

Leeftijd

Met leeftijd heeft het blijkbaar niets te maken. Al haar vriendjes waren tussen de 21 en 33 jaar, pretty grown up, zou je zeggen. Je zou denken dat ze al deze ratten nu wel tussen de massa uit zou kunnen halen, maar dat is toch niet zo. Nixaline geeft iedereen een kans. Maar als je vertrouwen steeds opnieuw geschaad wordt, stop je met mensen vertrouwen.”

Ik ben nu een fort met een dubbel hangslot.

Maar hoe kan dit nou?

Nixaline sprak met een relatiecoach om erachter te komen hoe dit nou allemaal kan. Deze vrouw maakte duidelijk dat het niet aan haar lag, maar dat ze wel een persoon is die zulk gedrag toelaat.

De relatiecoach stelde haar vervolgens nog twéé vragen waar Nixaline volmondig ‘ja’ op antwoordde. Deze vragen waren: ‘Voel je je aangetrokken tot beschadigde/complexe/mysterieuze karakters omdat ze interessanter lijken dan gewone jongens? En heb je een brandend verlangen om mannen van de ondergang te redden?’.

Oplossing

De oplossing is niet een ander type daten, maar deze ligt bij haarzelf. Ze moet in zichzelf gaan graven. Ze moet zichzelf inpeperen dat ze álles waard is. Het zal voor haar de lastigste levensles zijn, maar hopelijk plukt ze er daarna de vruchten van. Denk jij dat het hieraan ligt?

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: