|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Wat je kunt leren van iemands lichaamstaal
Is melk echt zo slecht voor je als je tegenwoordig...
Ben je een held als je iets moeilijks probeert, ma...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Pexels
5 handige apps die het makkelijker maken om carrière te maken
Waarom jij dit moet checken
Dit zijn de apps waar je écht iets aan hebt!

Hard werken en een carrière opbouwen is iets waar veel mensen voor zullen gaan. Bij de één gaat dit alleen iets makkelijker dan bij de ander. Tijdens je studie leer je in ieder geval al een beetje over hoe dit in zijn werk gaat. Werken in projectgroepjes kan gigantisch irritant zijn, maar tegelijkertijd leer je hier ook weer veel van. Om het gewoon zo makkelijk mogelijk voor jezelf te maken, hebben we vijf handige apps gevonden die jou hier wel een handje bij kunnen helpen. Zowel voor je studie als je carrière.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

1. Spendee

Deze app zorgt ervoor dat jij jouw financiën in een prachtig overzicht kan houden. Je houdt zelf bij hoeveel er binnenkomt en hoeveel je uitgeeft. Het is zelfs zo handig, dat je maandelijkse rekeningen automatisch in kan stellen. Aan het einde van de maand zie je een handig grafiekje met hoeveel je waarvoor uitgeeft. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een bedrijf is dit natuurlijk erg handig om te weten. Tegelijkertijd kan dit behoorlijk confronterend zijn, want dan zie je dus ook precies hoeveel je nu echt uitgeeft aan al die lekkere kopjes koffie uit de kantine.

2. Evernote

Wat voor baan je ook hebt, aantekeningen maken doet iedereen. En als het even kan de hele dag door. Want je weet maar nooit wanneer er een goed idee te binnen schiet, toch? En daarom is het wel zo handig om een goede app hiervoor te hebben. De app Evernote synchroniseert tussen je telefoon en laptop, waardoor je altijd en overal dingen kan aanpassen. Daarnaast zorgt het er nog voor dat je project een stuk overzichtelijker wordt en kan je alles hierin verzamelen. En dan bedoel ik ook álles: afbeeldingen, documenten, websites en zelfs handgeschreven briefjes zijn in te scannen. Als je samen met iemand in een project werkt, kan je nog teamgenoten hieraan toevoegen ook.

3. Pocket

Als je onderweg allemaal artikelen tegenkomt, is het wel zo handig om dit even gemakkelijk op te slaan om het later terug te lezen. Daar is Pocket de perfecte app voor. De artikelen worden gedownload waardoor je ze later zelfs offline kan lezen, handig voor als je in een wifi-loze trein zit bijvoorbeeld. Ook deze app synchroniseert met je laptop, waardoor je de artikelen die je vindt ook rustig later op je laptop kan lezen.

4. Wrike

Wrike is vooral een handige app als je een teamleider bent. Hierin kan iedereen precies afvinken wat zij al gedaan hebben voor een project. Maar dat is niet alles, want jij kan er zelf ook nog wat feedback aan toevoegen. Wat hier helemaal handig aan is, is dat je Google Drive, Word, Excel en email er allemaal aan kan toevoegen. En dan heb je dus alles voor het project op één handige plek.

5. Wunderlist

Iedereen die ook maar een beetje druk kan zijn, is vast en zeker bekend met to-do lijstjes. Het ene lijstje voor je werk, de ander voor school en de derde voor de persoonlijke dingen die je allemaal nog moet afronden. Maar eigenlijk zijn al die verschillende lijstjes natuurlijk helemaal niet handig. Eén app om al deze lijstjes bij elkaar te houden werkt natuurlijk een stuk beter. En daar is Wunderlist de perfecte app voor. Je kan alles lekker afstrepen, lijstjes in verschillende mappen maken en zelfs hashtags gebruiken. Dan hoef je in ieder geval niet door elke map te naar die ene taak te zoeken! 😉

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: