|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Wat je kunt leren van iemands lichaamstaal
Is melk echt zo slecht voor je als je tegenwoordig...
Ben je een held als je iets moeilijks probeert, ma...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Pexels
6 websites waarop je binnen een half uur iets kan leren
Waarom jij dit moet checken
Zo kan jij je binnen no time verder ontwikkelen!

De meesten van ons zullen altijd wel dingen willen blijven leren, naast school of naast je werk, maar kunnen daar gewoon geen tijd voor vrij maken. Logisch ook, want ons leven is vaak al druk genoeg met van alles en nog wat.

Maar wat als ik je zeg dat er websites bestaan waarbij het mogelijk is om élke dag iets nieuws te leren? En dan heb je er maar 30 minuten voor nodig ook. En dat half uurtje kan je hopelijk wel vrij maken om je een klein beetje verder te ontwikkelen.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

1. Lynda

Hier kan je dingen leren over zaken, marketing, design of software. Je kan gebruik maken van een 10-daagse gratis trial en je onder andere je Photoshop skills flink upgraden. 😉

2. Rype

Ben je te druk om een nieuwe taal te leren? Kijk dan eens op Rype. Het is een soort van personal trainer om een nieuwe taal te leren. Hoe handig?! Je kan één op één lessen volgen van leraren van over de hele wereld. Je kan het 14 dagen lang gratis proberen, daarna moet je ervoor betalen.

3. Hackaday

Dit kost je vijf minuten per dag en je kan er super handige lifehacks op vinden om productiever te worden.

4. 7-min

In 7 minuten in shape komen, wie wil dat nou niet? Deze website geeft je tientallen routines die je kan volgen om te sporten. Zo hoef je niet langer meer een excuus te bedenken om onder het sporten uit te komen.

5. Calm

Met deze website, die trouwens ook als app te downloaden is, kan je in 10 minuten weer helemaal zen worden. Het helpt je om te mediteren om zo je gedachten even opzij te kunnen zetten. Handig als je drukke dagen voor de boeg hebt.

6. Highbrow

Met Highbrow kan je uit heel veel verschillende onderwerpen kiezen om iets te leren. Als je je eenmaal hebt aangemeld, krijg je elke dag een mail over het onderwerp waarover je meer wilt leren. Super handig en het kost je nog geen tien minuten per dag.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: