|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Wat je kunt leren van iemands lichaamstaal
Is melk echt zo slecht voor je als je tegenwoordig...
Ben je een held als je iets moeilijks probeert, ma...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Dit zijn de 6 leukste vrouwelijke Nederlandse vloggers
Waarom jij dit moet checken
Pak een kop thee, duik de bank op en enjoy!

Vloggen is hot hot hot. Ineens duikt het ene na het andere vlogaccount op. En dat is helemaal niet erg, want hoe leuk is het om mee te kunnen kijken in andermans leven? Zeker als je diegene al langer volgt, bijvoorbeeld via zijn of haar blog. Het is als tv kijken, maar dan veel echter en zonder irritante reclames. Kopje thee erbij, sit back en relax.

Lees ook: Hoe moeilijk is het om geld met YouTube te verdienen?

Deze Nederlandse vloggers moet je echt volgen:

Vloggloss
Mascha ken je waarschijnlijk wel van Beautygloss en is de eerste Nederlandse YouTuber die besloot haar dagelijkse leven élke dag te gaan filmen. Leuk om een kijkje te nemen in haar leven als fulltime blogger en zowel de huiselijke scenes thuis als de glamour op events mee te maken. Graag geziene gasten in haar vlogs zijn haar vriend Gregor (met de bijnaam Foefje) en hun katten Siem en Manis.

Annemerelcom
Annemerel blogt al twaalf jaar en zei altijd dat ze video’s van zichzelf haatte. Onlangs heeft ze zich toch om laten halen door haar zusje (die nu trouwens ook een YouTube account heeft). En gelukkig maar, want Annemerel is een spontane & vrolijke meid die ook haar flaws toont. Ze filmt bijvoorbeeld ook gewoon als ze zich niet lekker voelt. Of als ze iets heel eng vindt, zoals je in haar eerste video ziet:

Blonde Tigers
Elise en Vita zijn twee Amsterdamse meiden die in New York wonen. Elise studeert Business Management en Vita werkt hard aan haar doorbraak als professioneel danseres. Tijdens hun wekelijkse vlog blikken ze terug op de week ervoor. Wat het natuurlijk extra leuk maakt is dat het zich allemaal in New York afspeelt en dat je op die manier een beeld krijgt van hoe het leven in ‘the city of dreams’ is.

De Groene Meisjes
Merel en Jamie laten je zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje groener kunt maken, zonder een wijzend vingertje. Ze maken heerlijke (vegan) gerechten, gaan op leuke reisjes en bezoeken persevents. Momenteel zijn ze bezig met een kookboek, en ook dat proces word je meegenomen:

Sanny Verhoeven
Sanny is op zoek naar geluk en wil alles wat ze onderweg leert en meemaakt graag met iedereen die daar maar geïnteresseerd in is delen. Fijn voor ons, want de video’s zijn leuk om naar te kijken maar helpen je ook echt verder. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je urenlang op YouTube zit te bingewatchen, it’s not all fun (stiekem wel natuurlijk ;-)).

Anna Nooshin
Anna Nooshin kennen we natuurlijk van NSMBL en haar onlangs verschenen boek ‘On Top’. In haar wekelijkse vlogs neemt ze je mee op haar weg naar die top en deelt ze wat tips en tricks along the way.

Lees ook: Dit leerde ik van een week lang ongegeneerd vloggen

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: