|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Wat je kunt leren van iemands lichaamstaal
Is melk echt zo slecht voor je als je tegenwoordig...
Ben je een held als je iets moeilijks probeert, ma...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Pexels
Lace Up, girl 2.0
Waarom jij dit moet checken
Lace Up verandert van koers!

Misschien heb je het de laatste tijd wel gemerkt: we schrijven minder (of eigenlijk: helemaal niet meer) over beauty en mode, maar meer over powerchicks, zelfontwikkeling en de toekomst. Hierbij een uitleg!

Ken je dat?

Dat je door je tijdlijn (of dat nou Facebook, Instagram, Snapchat of iets anders is) gaat en je interessante artikelen voorbij ziet komen (link in bio!). Je surft ernaar toe, leest het, klikt door naar een volgend artikel, opent er nog een paar in een nieuw tabblad en voordat je het weet ben je een half uur verder. En dan heb je de tijdlijn waar je oorspronkelijk in bezig was nog niet eens ‘uit’. En wat heb je nu eigenlijk allemaal gelezen?

Op een plek waar je alles kunt vinden, vind je ook heel veel waar je eigenlijk niet naar op zoek was. Tegenwoordig is iedereen een uitgever en wordt er steeds meer geschreven. Tuurlijk, het is leuk om te lezen, maar na een paar uur denk je: ‘Shit, is het alweer zo laat? Wat heb ik al die tijd gedaan? Wat heb ik onthouden van alles wat ik gezien heb?’ Niet veel, helaas.

Lace Up

Is begonnen vanuit de categorie ‘lifestyle’ op Ondertussen.nl. We merkten op de redactie dat we zoveel leuke lifestyle nieuwtjes vonden, maar dat niet allemaal bij Ondertussen.nl vonden passen. We startten een nieuwe website, met de focus op lifestyle. Erg leuk, maar nu – één jaar later – niet onderscheidend genoeg meer én niet voldoening gevend. Want hoe leuk het ook is om te lezen over lifestyle, beauty en mode: raakt het je echt?

Wat ik de laatste tijd bij mijzelf, mijn vriendinnen en bij andere meiden om me heen merk, is dat we alle lifestyle-nieuwtjes nu wel kennen. Dat we meer en meer bezig zijn met de basis. Wie ben ik, wat zijn mijn talenten en hoe ontwikkel ik die? Wat voor persoon wil ik zijn voor mijn omgeving? Wie zijn mijn voorbeelden en hoe zijn zij gekomen waar ze nu zijn?

Die kant willen we dan ook op met Lace Up. Eigenlijk heel logisch, want volgens Urban Dictionary betekent Lace Up:

Lace Up: a metaphor for getting ready for what life throws at you

Dus dat is wat we gaan doen!

Wat kun je verwachten?

Alles om jou verder te helpen. Artikelen over badass babes en dingen die jou energie geven, tips om zoveel mogelijk uit je bijbaan/studie/werk te halen, inspirerende interviews met jonge meiden, columns geschreven door meiden én jongens (want hoe fijn is het om zijn gedachtes ook eens te kunnen lezen?!), reviews van zelfhulpboeken in de breedste zin van het woord, challenges uitgevoerd door onze redactietoppers, en nog veel meer. Allemaal op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Waar we voorheen drie artikelen per dag publiceerden, nemen we nu een stap terug naar één per dag. Eén waar we meer tijd en liefde insteken, die onderscheidend en kenmerkend voor ons zal zijn. In de hoop jou te helpen bij het ontwikkelen van jezelf. En onszelf, niet te vergeten. 🙂

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: