|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Wat je kunt leren van iemands lichaamstaal
Is melk echt zo slecht voor je als je tegenwoordig...
Ben je een held als je iets moeilijks probeert, ma...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Instagram
Working on wifi: Bar Beton Utrecht
Waarom jij dit moet checken
Een mega chille koffietent waar ze ook alcohol verkopen.

Druk bezig met tentamens of je scriptie? Het is best belangrijk om af en toe even aan je vier slaapkamermuren te ontsnappen. Het is daarom een prima alternatief om in een koffietentje verder te gaan met waar je mee bezig bent. Laptopje mee, koffietje erin knallen en go! Maar waar kan dit nou goed? In Working on Wifi geven wij tips om lekker aan de slag te gaan in fijne tentjes. Deze keer: Bar Beton in Utrecht aan de Korte Jansstraat 13-15.

Lees ook: Working on wifi: Yoghurt Barn Den Haag

Bar Beton

Bar Beton heeft letterlijk een bar van beton, vandaar de naam. Het breidt zich steeds verder uit in de stad: ze hebben ondertussen al vijf vestigingen in Utrecht. Maar onze favo vestiging zit toch echt in de stad (hehe). Deze is knus, gezellig en toch is er altijd wel een plekje. Bij Bar Beton kun je ontzettend fijn werken en net zoveel lattes achterover slaan als je maar wil, want koffie maken kunnen ze daar zeker weten.

#chillen#barbeton#latte Kiran Ramkhelawan

Een foto die is geplaatst door Sannah Notten (@sannahnotten) op

Wifi:

Om te werken heb je wifi nodig (logisch natuurlijk). Bij Bar Beton is dat geen probleem, je kan hier de hele dag zitten en de wifi gebruiken. Gewoon even het wachtwoord vragen. Pluspunt: ze hebben belachelijk veel stekkers zodat je de hele dag ongestoord kunt werken.

Perfect workspot in Utrecht! 📍 (and the cheesecake is also good!)

Een foto die is geplaatst door Foodtravelphotography.com (@_bianc) op

Vriendelijkheid:

Er is ontzettend vriendelijk personeel (ik heb nog nooit iemand chagrijnig gezien) en je herkent ze aan het leuke strikje dat ze altijd dragen. Je kan aan de counter bestellen, maar ze komen ook langs wanneer je zit. Easy! Er is ruimte genoeg, en als je met bijvoorbeeld meerdere mensen in rust wil zitten, kun je de vergaderruimte voor een prikkie afhuren, moet je natuurlijk wel de consumpties van Bar Beton nemen. 🙂

Foto: Still YouTube
Foto: Still YouTube

Wat bestel je hier?

Bij Bar Beton kan je van alles krijgen: broodjes, soepen, muffins, cakes, koffie, verse sappen. Waar je ook zin in hebt: het is er sowieso te vinden. En heb je een beetje inspiratie nodig voor je (school)werk? Ze hebben ook wijn. Dusseh… wanneer ga jij er heen?

Sunday breakfast 🎂 #coffee #cheesecake #oreo #barbeton

Een foto die is geplaatst door RICK VAN DER LINDEN (@rickvdlinden) op

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: