|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Wat je kunt leren van iemands lichaamstaal
Is melk echt zo slecht voor je als je tegenwoordig...
Ben je een held als je iets moeilijks probeert, ma...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto's: Instagram
Working on wifi: Jans in Delft
Waarom jij dit moet checken
Lekker ijs, alle soorten koffie en een fijne plek om te werken!

Thuis hard aan de slag voor school kan best moeilijk zijn. Wéér een kop thee zetten. Het huis is toch best rommelig. En niemand die het doorheeft als jij nog even een aflevering ‘New Girl’ kijkt. Of twee. Of drie. In Working on Wifi geven wij tips om lekker aan de slag te gaan in fijne tentjes. Deze keer mijn favoriete plekje voor alles eigenlijk (Gebak! IJs! Koffie! Lunch! Gratis wifi!): Jans in Delft aan de Brabantse Turfmarkt 87.

Lees ook: Working on wifi: Yoghurt Barn Den Haag

Jans

Jans wordt gerund door Nick en Sasja. De twee zijn broer en zus en zal je vast ook tegenkomen als je Jans een bezoekje brengt. Het pand is ontzettend mooi, net als de rest van de oude binnenstad van Delft. Je hebt van die zaakjes waar je jezelf niet meer kunt horen denken als het druk is, maar daar heb je bij Jans totaal geen last van. Bovendien kan je de hele dag losgaan, want man oh man, wat hebben ze daar lekkere dingen: een mix van biologisch, fair trade en regulier. Ze gebruiken veel streekproducten, wat tof! Nog een pluspunt: laatst nam ik een lekkere kop koffie en kreeg ik daar geen koekje bij, maar een mini-ijsje.

Cappuccino met #delft

A photo posted by Berdienke Kouwen (@berdienke) on

Wifi

Bij Jans hebben ze gratis wifi, dus als je dat nodig hebt om te werken is dat geen probleem. Je kan aan een eigen tafeltje plaatsnemen, maar vaak zitten de hardwerkende mensen aan de grote gezamenlijke tafel.

Vriendelijkheid

Je kan aan de counter bestellen, maar als je gaat zitten komen ze ook vragen wat je wilt! Ik heb nog nooit een chagrijnig gezicht bij Jans gezien, dus je niet welkom voelen zal nooit gebeuren. Je kan bij de zaak alleen van donderdag tot zondag ontbijten, maar toen ik dat niet wist en op woensdag kwam, zei Sasja: “Geen probleem joh, ik kan zelf ook wat maken!” Top dus.

We happened upon Jans Lunch Koek & Gebak after we already had lunch but would try it if we return to Delft. I hope we do!

A photo posted by Donna Patterson (@darjeeling50) on

Wat bestel je hier?

Ze hebben hier elke koffie die jij je maar kunt bedenken, maar een aanrader is de verse muntthee! Je krijgt dan namelijk niet één glas, maar een heel potje waar je lekker lang mee kunt doen. Verder kan je hier niet alleen ontbijten en lunchen, maar hebben ze ook zelfgemaakte chocola, gebak en best of all fantastisch ijs. Mocht jij je bovendien heel zielig op vrijdagmiddag in het zweet werken, dan kan je ook een biertje of wijntje nemen.

😋🍦☀ #icecream #ijs #delft #jansdelft #opnaarhetterras #lekkerhoor @jans_delft

A photo posted by Marlieke van der Veer (@marliekeveer) on

Ten slotte zijn veel dingen gluten- en lactosevrij (dat staat aangegeven op de menukaart), dus ook als je daar last van krijgt kan je hier de hele dag werken.

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: