|
Toets ENTER om te zoeken
Jouw wereld in beeld
Waarom op vakantie gaan in Europa een heel goed id...
Liever niet onderuit in de sneeuw? Zo ga je veilig...
Kneuterige televisie van het kaliber Boer Zoekt Vr...

Playd.nl is momenteel niet beschikbaar.

De 100 meest veelbelovende jongeren van Nederland
Volg Lace Up:
Foto: Instagram
Working on WiFi: Yoghurt Barn Den Haag
Waarom jij dit moet checken
Een fijn tentje om lekker hard te werken!

Vanuit je (slaap)kamer aan school zitten of werken kan soms best vermoeiend en afleidend zijn. Ben je er aan toe om in een andere omgeving te werken m茅t lekker eten, goede koffie en vriendelijke bediening? In Working on WiFi geven wij tips om lekker aan de slag te gaan in fijne tentjes.

Yoghurt Barn

Je bent vast bekend met de keten Yoghurt Barn. Het zit tegenwoordig al in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. En vooral in Den Haag is het een heerlijke plek om te werken met je laptop. Je kan hier (uiteraard) heerlijke yoghurt bestellen. Alles hier is vers en dat maakt het natuurlijk wel zo lekker!

WiFi:

Om te werken heb je natuurlijk WiFi nodig (duh). Goed om te weten is dat je hier de hele dag kan zitten werken met onbeperkte WiFi. Als je iets bestelt, krijg je een wachtwoord om in te loggen.

Vriendelijkheid:

Er staat vriendelijk personeel achter de counter, die je graag helpt bij het kiezen van een lekkere yoghurt (of iets anders, natuurlijk) om keuzestress te voorkomen. Ze komen je niet bedienen en je moet dus zelf even opstaan om weer iets nieuws te bestellen, maar dat houdt je wel in beweging tijdens聽zo’n lange dag hard werken. 馃槈

breakfast and QT 馃懐馃嵓

A photo posted by @kiransunaina on

Wat bestel聽je hier?

Natuurlijk bestel je hier een heerlijke yoghurt. En ja: dat is genoeg als volledige lunch. De bakjes hier worden namelijk goed gevuld! Je kan kiezen uit vers, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of geiten yoghurt. Daarna kies je een lekkere topping, waardoor het lijkt alsof je een toetje als lunch eet! Liever een stevige boterham of een volledige vegan maaltijd? Ook dit is hier mogelijk!

#yoghurt #time at #youghurtbarn #thehague

A photo posted by Hakim (@sapientem_world) on

Als je aan het werk bent, kan je wel wat energie gebruiken natuurlijk. En om een beetje scherp te blijven bestel je gewoon een heerlijke koffie, want ook dit kunnen ze heel goed maken. Liever geen koffie, maar een kopje thee? Dit schenken ze natuurlijk ook gewoon.

Morning

A photo posted by Stephanie (@stephanie_artspret) on

Genoeg redenen om dit fijne plekje eens te bezoeken dus!

Meer van dit soort artikelen? Like ons dan nu!
Deel dit!
Je email is verstuurd!

Ondertussen lifestyle feed is momenteel niet beschikbaar.

Meer lifestyle op
Logo002Lace Up, girl. Get out there and make things happen
Powered by: